Dezinfectarea grupurilor sanitare si a bucatariilor

Dezinfectarea grupurilor sanitare si a bucatariilor
adaugat 23 Dec 2021
Distribuie
Grupurile sanitare reprezinta una dintre cele mai mari provocari pentru cei care fac curatenie. Acestea trebuie sa fie intotdeauna spatii care stralucesc de curatenie, motiv pentru care dezinfectarea si curatarea frecventa sunt esentiale.

Pentru ca stim cat de greu este sa redai luciul accesoriilor sanitare si sa elimini toate petele de pe cada, WC, aragaz sau de pe placile de gresie si faianta, oferim servicii complete de curatenie si dezinfectare grupuri sanitare si bucatarii.

Ce facem, mai exact?

Indiferent ca vrei sa cureti un grupurile sanitare si bucataria de acasa sau vrei sa te bucuri de un mediu curat la birou, ne asiguram ca acest lucru se va intampla in cel mai scurt timp posibil. Pentru ca atunci cand nu sunt curatate corect, atat grupurile sanitare cat si bucatariile pot fi o sursa importanta de bacterii, acordam atentie maxima fiecarui detaliu:

Folosim solutii speciale pentru dezinfectare si degresare;

Folosim cele mai bune solutii pentru eliminarea tuturor depunerilor de calcar si pentru protectia suprafetelor impotriva depunerilor ulterioare;

Folosim odorizante profesionale, pentru a putea crea un mediu cat se poate de placut, care miroase a curat;

Ce trebuie sa faci pentru a pastra curatenia in bucatarie si in grupurile sanitare?

1. Incearca sa pastrezi totul cat mai organizat!

2. Curata ocazional faianta, chiuvetele, vasul de WC sau cada. Poti sa faci acest lucru odata la cateva zile, folosind produse din comert iar o data pe luna poti apela la profesionisti;

3. Curata frecvent podelele, pentru a evita depunerea prafului;

4. Sterge condensul de pe suprafete, imediat dupa ce ai facut dus.

Este foarte important sa iti mentii casa curata si este esential sa te bucuri de grupuri sanitare igienizate corect. Apeland la noi, vei putea trai intr-un mediu sanatos, vei castiga timpul pe care l-ai pierde in mod normal facand curatenie si te vei bucura de costuri minime.

 

Servicii de Curatenie Profesionala - Tesok.ro

TESOK SRL - SERVICII DE CURĂȚENIE PROFESIONALĂ MUREȘ

Webdesign by SigmaNet